14 Οκτωβρίου 2019 ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αναζητήστε στην Πύλη Σύνθετη αναζήτηση

20/02/2008

Παστό Χοιρινό

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τα παλιότερα χρόνια η διατροφή στην Αρκαδία είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της ορεινής υπαίθρου. Oι άνθρωποι στο χωριό τρέφονταν κυρίως με τα προϊόντα της γης και τα ζώα που έκτρεφαν. Από κανένα σπίτι δεν έλειπε το ονομαστό παστό χοιρινό που διατηρείται για πολύ καιρό, αρκεί να γίνει σωστά και να συντηρηθεί σε καλές συνθήκες. Σήμερα το παστό χοιρινό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κουζίνας.

προεπισκόπηση εκτύπωσης

Ήχοι - Βίντεο
Δεν υπάρχουν αρχεία ήχου και βίντεο.

Σχετικοί Σύνδεσμοι
Δεν υπάρχουν σχετικοί σύνδεσμοι.

’λλα Αρχεία
Δεν υπάρχουν αρχεία.

Αρχική

Πελοπόννησος Νομός Αρκαδίας>Τουρισμός - Σύγχρονη Ζωή Παραδοσιακά Προϊόντα

Δεν υπάρχουν υποκατηγορίες στη Θεματική Κατηγορία που επιλέξατε.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

Πελοπόννησος
Νομός Αρκαδίας

Ανακοινώσεις της Περιφέρειας