20/02/2008
Κρασί

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μία από τις πιο αγαπητές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιού είναι αυτή του Μοσχοφίλερου, με τόπο παραγωγής του τη Μαντινεία. Κρασί που καθίσταται εύκολα αναγνωρίσιμο, ανάμεσα σε πλήθος άλλων ειδών κρασιού λόγω του εκλεκτού αρώματος του και της υψηλής οξύτητάς του. Οι οινογνώστες υποστηρίζουν ότι τόσο το Καστρί όσο και Ο Άγιος Ιωάννης αποτελούν περιοχές όπου παράγονται εξαιρετικής ποιότητας κρασί από διάφορες ποικιλίες.


Ήχοι - Βίντεο
Δεν υπάρχουν αρχεία ήχου και βίντεο.

Άλλα Αρχεία
Δεν υπάρχουν αρχεία.